Masser af buketter

På en skole af Dueholmskolens størrelse bliver der i løbet af et skoleår delt mange buketter ud. Torsdag aften var det Team 2, der var heldige. De stod for underholdningen til Indskolingens skolefest med danseteaterstykket "At rejse er at leve". Bagefter lød discorytmerne tungt gennem natten. En kanon fest. Den sidste af slagsen på Dueholm. God påskeferie.

Nyhed billede
Men vi kommer igen.
    Nina Nyby Kristensen den 20-03-2015

Dueholmskolen er gået i samarbejde med Erhvervsguiderne, der tilbyder mentorforløb til unge fra 7.-10. klasse. Unge, som gerne vil have en hjælpende hånd til at klare skolen bedre og få mere struktur i tilværelsen og fokus på fremtiden.

Lige nu har vi således 8 lokale guider, der tilbyder et mentorforløb. Skolen vil i den nærmeste fremtid kontakte elever, som kunne drage nytte af denne ordning. En forudsætning for et mentorforløb er, at eleven er motiveret for det, og at forældrene giver tilladelse til det.

I kan læse mere om ordningen i det vedhæftede bilag.

Mette Nørgaard den 16-02-2015
    Hermed link til folder om sommerskole.
    Siden vil blive opdateret, hvis der kommer nye tilbud som sommeraktivitet.

• Nina Nyby Kristensen den 27-01-2015

Nationale test

I perioden 19. januar – 30. april skal dit barn gennemføre en eller flere nationale test. Du kan læse mere om testene i den vedhæftede information fra undervisningsministeriet.

Tidspunktet for testene i de enkle klasser vil fremgå af intras kalender. Du finder aktivitetskalenderen i det lyseblå felt til højre, under linket "Information".

Du vil efterfølgende blive orienteret om testresultaterne via en forældrerapport, ligesom resultaterne vil blive inddraget i elevplanerne.

• 07-04-2015
    National test geografi 8.f · 8F